Bc. Vendula Mejzlíková

Diplomová práce

Reologické vlastnosti kečupu

Rheological properties of ketchup
Anotace:
V teoretické části diplomové práce se pojednává o rajčatech jako surovině pro výrobu kečupů. Je zde popsána výroba rajčatového protlaku, který je hlavní surovinou při výrobě kečupů. Je zde zahrnuta také výroba domácího kečupu. V další části jsou teoreticky zaznamenány reologické vlastnosti potravin. Praktická část diplomové práce se zabývá reologickými vlastnostmi kečupů. Jsou vybrány vzorky komerčních …více
Abstract:
In theoretical part of this thesis is writing about tomatoes as a raw material for production of ketchups. There is also disclosed the production of tomato puree, which is the main raw material for production of ketchup. In the next part are theoretically recorded rheological properties of foodstuffs. The practical part of the thesis delas with rheological properties of ketchup. There were selected …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Vojtěch Kumbár, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Agronomická fakulta

Magisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin

 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses og7xgm og7xgm/2
25. 4. 2016
Složky
Soubory
Halíčková, K.
25. 4. 2016
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.