Influence of contaminants in food contact materials on sensory properties of food. – Bc. Dafni Gkizi, B.Sc.
Bc. Dafni Gkizi, B.Sc.
Master's thesis
Influence of contaminants in food contact materials on sensory properties of food.
Vliv kontaminantů v materiálech přicházejících do kontaktu s potravinami na senzorické vlastnosti potravin.
Jazyk práce: English
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2020
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
GKIZI, Dafni. \textit{Influence of contaminants in food contact materials on sensory properties of food.}. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/ogatb5/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Chemistry and Technology
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.