Analýza nově vzniklých koktejlů na bázi ginů ve vybraných pražských barech – Lenka Telecká
Lenka Telecká
Bachelor's thesis
Analýza nově vzniklých koktejlů na bázi ginů ve vybraných pražských barech
Analysis of newly created gin based cocktails in selected Prague bars
Anotácia:
Bakalářská práce se zabývá identifikací nově vzniklých koktejlů, jejichž součástí je gin. Analýza probíhala ve specializovaných barech s vysokou kvalitou poskytovaných služeb v hlavním městě Praze. Cílem této práce je zanalyzovat postavení ginů ve vybraných pražských barech a určit, které giny jsou nejvíce a které naopak nejméně používané jako báze nových koktejlů. Teoreticko-metodologická část se …viacAbstract:
The thesis deals with the identification of newly created cocktails, part of which is gin. The analysis was carried out in specialized bars with high quality services provided in the capital city of the Czech Republic, Prague. The aim of this work is to analyze the position of gins in selected Prague‘s bars and to determine which are the most and which, on the other hand, are the least used as a basis …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2018
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/lh4oi/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 4. 6. 2018
- Vedúci: Ing. Jiří Zelený
- Oponent: Ing. Darina Svobodová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
TELECKÁ, Lenka. \textit{Analýza nově vzniklých koktejlů na bázi ginů ve vybraných pražských barech}. Online. Bakalárska práca. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/ogjcty/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / odbor:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)