Analýza podavania kávových nápojov na základe espressa vo vybraných gastronomických prevádzkach v meste Levice – Alena Luptáková
Alena Luptáková
Bakalářská práce
Analýza podavania kávových nápojov na základe espressa vo vybraných gastronomických prevádzkach v meste Levice
Analysis of Serving Coffee Drinks Based on Espresso in Chosen Gastronomic Facilities in the Town of Levice
Abstract:
Bachelor thesis analyses the preparation and serving of espresso and coffee drinks based on it in chosen gastronomic facilities in Levice. The main objective of the work is the analysis of offering and serving of coffee drinks, paying attention to the usage of correct terminology. Partial target of the work is to analyse the situation that arises after ordering an espresso. The acquired primary data …víceAbstract:
Bakalárska práca analyzuje prípravu a podávanie espressa a kávových nápojov na jeho základe vo vybraných gastronomických prevádzkach v meste Levice. Hlavným cieľom práce je analýza ponuky a servisu kávových nápojov, prihliadajúc na správnosť používanej terminológie. Čiastkovým cieľom práce je analýza situácie, ktorá nastáva po objednaní espressa. Pre získanie primárnych dát boli využité metódy nezúčastneného …více
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2016
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/14262/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 3. 6. 2016
- Vedoucí: Ing. Jiří Zelený
- Oponent: Ing. Petr Studnička, PhD.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
LUPTÁKOVÁ, Alena. \textit{Analýza podavania kávových nápojov na základe espressa vo vybraných gastronomických prevádzkach v meste Levice}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/ohhvgz/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Differences in caffeine content in various coffee beverages
Peter Sova -
Gastronomické úpravy kávy, příprava a její kultura
Natálie Loupová -
Senzorické hodnocení kávy z Coffea arabica v závislosti na způsobu přípravy: Testování pomocí senzorického a konzumentského panelu
Markéta Kratochvílová -
Vliv mletí kávového zrna a přípravy kávy na obsah vybraných látek v kávě
Sabina Dvořáčková -
Příjem kofeinu v závislosti na druhu kávy a způsobu přípravy
Anna Švecová -
Příprava kávy a její kultura
Lucie ŠTĚRBOVÁ -
Vliv složení a způsobu přípravy kávy na její senzorické vlastnosti
Kamila Součková -
Moderní technologie přípravy kávy
Viktorie Běhalová