Alena Luptáková

Bakalářská práce

Analýza podavania kávových nápojov na základe espressa vo vybraných gastronomických prevádzkach v meste Levice

Analysis of Serving Coffee Drinks Based on Espresso in Chosen Gastronomic Facilities in the Town of Levice
Abstract:
Bachelor thesis analyses the preparation and serving of espresso and coffee drinks based on it in chosen gastronomic facilities in Levice. The main objective of the work is the analysis of offering and serving of coffee drinks, paying attention to the usage of correct terminology. Partial target of the work is to analyse the situation that arises after ordering an espresso. The acquired primary data …více
Abstract:
Bakalárska práca analyzuje prípravu a podávanie espressa a kávových nápojov na jeho základe vo vybraných gastronomických prevádzkach v meste Levice. Hlavným cieľom práce je analýza ponuky a servisu kávových nápojov, prihliadajúc na správnosť používanej terminológie. Čiastkovým cieľom práce je analýza situácie, ktorá nastáva po objednaní espressa. Pre získanie primárnych dát boli využité metódy nezúčastneného …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 3. 6. 2016
  • Vedoucí: Ing. Jiří Zelený
  • Oponent: Ing. Petr Studnička, PhD.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze