Porovnánie metód senzorického hodnotenia pri párování dezertov a sladkých vín – Bc. Samuel Lazor
Bc. Samuel Lazor
Bakalářská práce
Porovnánie metód senzorického hodnotenia pri párování dezertov a sladkých vín
A Comparison of Sensory Evaluation Methods in Desserts and Sweet Wines Pairing
Abstract:
The Bachelor ’ s thesis, entitled ‘ A Comparsion of Sensory Evaluation Methods in Desserts and Sweet Wines’, focuses on the relationship between the hedonic scale and the Just-About-Right scale. The aim of the work is to answer the question of whether there are links between these scales. The work is divided into three main parts. In the first theoretical part, it focuses on basic information about …víceAbstract:
Bakalárska práca s názvom Porovnávanie metód senzorického hodnotenia pri párovaní dezertov a sladkých vín sa zameriava skúmanie vzťahov medzi hedonickou stupnicou a stupnicou Just-About-Right. Cieľom práce je zodpovedať na otázku, či existujú vzťahy medzi týmito stupnicami. Práca je rozdelená na tri hlavné časti. V prvej, teoretickej časti je zameraná na základné informácie o sladkosti ako takej, sladkosti …více
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 11. 2022
Identifikátor:
https://is.ucp.cz/th/hy9kt/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 2. 2. 2023
- Vedoucí: Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
- Oponent: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
LAZOR, Samuel. \textit{Porovnánie metód senzorického hodnotenia pri párování dezertov a sladkých vín}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/oka58w/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Charakterizace analogů tavených sýrů
Lenka Chlebcová -
Business Plan "Cafe with Sugar-Free Desserts"
Alina Zakharova -
Marketingová strategie pro MF desserts
Tereza Adámková -
Povědomí Čechů o tradičních českých dezertech a sladkých jídlech
Lucie Veselá -
Dezerty a zákusky na území dnešní České republiky v kontextu historického vývoje
Dytrtová Dytrtová -
Původ tradičních českých dezertů a sladkých jídel
Josefína Hrubešová