VÝVOJ GASTRONOMICKÉHO MAGAZÍNU APETIT OD ROKU 2004 PO SOUČASNOST – Eliška KORDULOVÁ
Eliška KORDULOVÁ
Bakalářská práce
VÝVOJ GASTRONOMICKÉHO MAGAZÍNU APETIT OD ROKU 2004 PO SOUČASNOST
Analýza vývoje Apetitu a jeho postavení na českém mediálním trhu
The Evolution of a gastronomical Magazine Apetit since 2004 to the Present
Anotace:
Tato bakalářská diplomová práce se zabývá gastronomickým magazínem Apetit. Za cíl si klade detailně popsat vývoj a postavení tohoto magazínu na českém trhu od roku 2004 až po současnost, a to za využití kvalitativních metod rozhovoru a deskripce. Na základě statistických údajů a veřejně dostupných informací se pak bude snažit poskytnout odpověď na otázku, zdali se jedná o nejčtenější gastronomický …víceAbstract:
This bachelor thesis deals with a gastronomical magazine Apetit. Its main goal is to carefully describe its developments from the year 2004 until now while also pointing out its position on the Czech media market. This will be accomplished due to the usage of qualitative method of interview as well as (descriptive content analysis?). Thanks to statistical and other publicly available resources it will …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 4. 2019
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Mgr. Šárka Novotná
Citační záznam
Jak správně citovat práci
KORDULOVÁ, Eliška. VÝVOJ GASTRONOMICKÉHO MAGAZÍNU APETIT OD ROKU 2004 PO SOUČASNOST . Olomouc, 2019. bakalářská práce (Bc.). UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI. Filozofická fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI, Filozofická fakultaUNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
Filozofická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Mediální a komunikační studia / Žurnalistika
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Složky
Soubory
MARKLOVÁ, E.
21. 4. 2019