Ilona Žďárská

Bakalářská práce

Provozní studie vybraného stravovacího zařízení

Operational study of the hospitality facility
Anotace:
Cílem této bakalářské práce je vytvoření provozní studie konkrétního stravovacího zařízení. Dílčími cíli jsou osvětlení fungování všech úseků restaurace La Degustation Bohéme Bourgeoise a analýza úspěchu této provozovny. Práce je koncipována do čtyř celků. První, teoretická část, hodnotí postavení problému v literatuře. Součástí práce je i zhodnocení konkurenčních podniků provozovny. Třetí, nejrozsáhlejší …více
Abstract:
The main aim of the bachelor's thesis is to work out the operational study of the chosen hospitality facility. The other aims are to find out, how all parts in the facility work and how does restaurant La Degustation Bohéme Bourgeoise reached the succes. The study is devided into four chapters. The first chapter state a position of the problem in a literature. The second chapter is focused on the location …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 10. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 5. 6. 2014
  • Vedoucí: Lena Mlejnková
  • Oponent: Hana Kruisová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/41160