Petr Vážan

Bachelor's thesis

Efektivnost transformace masné suroviny na vyráběné uzenářské výrobky

The efficiency of the transformation of the raw meat material into the processed sausage products
Abstract:
Vážan, P. Efektivnost transformace masné suroviny na vyráběné uzenářské vý-robky. Bakalářská práce. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2018. Bakalářská práce je zaměřena na vyhodnocení efektivnosti transformace masné suroviny na hotové uzenářské výrobky. V teoretické části práce představuji chov hospodářských zvířat a masnou výrobu. V úvodu praktické části práce popisuji podnikatelskou činnost podnikatele …more
Abstract:
Vážan, P. The efficiency of the transformation of the raw meat material into the processed sausage products. Bachelor Thesis. Brno: Mendel University in Brno, 2018. The Bachelor thesis deals with the evaluation of the efficiency of the transforma-tion of the raw meat material into the processed sausage products. The theoretical part introduces livestock breeding and meat production. The practical part …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 3. 1. 2018

Thesis defence

  • Supervisor: doc. JUDr. Ing. Oldřich Tvrdoň, CSc.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Provozně ekonomická fakulta