Antonín Závada

Diplomová práce

Studium povrchové úpravy jídelních příborů

Study of Surface Treatment of Eating Utensils
Anotace:
Tématem diplomové práce je zkoumání nožů jídelního příboru na odolnost vůči korozi. Pro experimentální práce byly použity vzorky se dvěma typy povrchu čepelí. Experimentální práce se skládá ze dvou částí. V první částí jsou uvedeny zkoušky povrchu vzorků, kde se měřila čistota, prašnost a drsnost povrchu. Druhá experimentální část je zaměřena na korozní zkoušky čepelí nožů provedené ve vodních lázních …více
Abstract:
This master thesis examines corrosion resistance of dinner knives. For the experimental part of my work, which consists of two main chapters, there are used samples with two types of blade surface. The first part includes surface tests of samples where purity, dust and roughness were measured. The second experimental part is focused on corrosion resistance where firstly corrosion test in water bath …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 5. 2012

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 13. 6. 2012
  • Vedoucí: Jitka Podjuklová
  • Oponent: Miroslav Klíč

Citační záznam

Plný text práce

Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS) se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB - Technická univerzita Ostrava