Zařazení regionálních potravina a biopotravin do stravování dětí předškolního a školního věku – Ivana Urbanczyková
Ivana Urbanczyková
Bakalářská práce
Zařazení regionálních potravina a biopotravin do stravování dětí předškolního a školního věku
Regional and organic food inclusion to catering for preschool age and school-age childrenRegionální potravin
Anotace:
Bakalářská práce je zaměřena na zařazení regionálních potravin a biopotravin do stravování dětí předškolního a školního věku. Teoretická část bakalářské práce se týká výživových doporučení pro děti předškolního a školního věku od 3 do 14 let. Dále se práce zabývá potravinami doporučenými pro výživu dětí, vitaminy a minerály důležitými pro děti a výskytem těchto látek v potravinách. V bakalářské práci …víceAbstract:
The bachelor's thesis is focused on the inclusion of regional foods and organic foods in the diet of preschool and school-aged children. The theoretical part of the bachelor's thesis concerns nutritional recommendations for children of preschool and school age from 3 to 14 years. Furthermore, the work deals with foods recommended for children's nutrition, vitamins and minerals important for children …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 5. 2023
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
URBANCZYKOVÁ, Ivana. \textit{Zařazení regionálních potravina a biopotravin do stravování dětí předškolního a školního věku}. Online. Bakalářská práce. Zlín: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/onlbzg/.
Jak správně citovat práci
Urbanczyková, Ivana. Zařazení regionálních potravina a biopotravin do stravování dětí předškolního a školního věku. Zlín, 2023. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Aktivizační výukové metody ve Výchově ke zdraví v tematickém okruhu Výživa s akcentem na stravovací režim a výživová doporučení
Kateřina NOVOSADOVÁ -
Výživová doporučení pro děti předškolního věku, stravující se část dne v předškolním zařízení
Viktorie Vinklerová -
Specifika značky Biopotravina z pohledu spotřebitele
Karolína Kočovská -
Postoje spotřebitelů k biopotravinám
Anna Simeonovová -
Nabídka biopotravin vybrané obchodní organizace
Lucie Mikulová -
Bariéry nabídky a poptávky na trhu biopotravin
Rita Tlamichová -
Biopotraviny v cukrářství
Veronika Šlapáková -
Sú biopotraviny zdravšie?
Lada Brenkusová