Zařazení regionálních potravina a biopotravin do stravování dětí předškolního a školního věku – Ivana Urbanczyková
Ivana Urbanczyková
Bachelor's thesis
Zařazení regionálních potravina a biopotravin do stravování dětí předškolního a školního věku
Regional and organic food inclusion to catering for preschool age and school-age childrenRegionální potravin
Abstract:
Bakalářská práce je zaměřena na zařazení regionálních potravin a biopotravin do stravování dětí předškolního a školního věku. Teoretická část bakalářské práce se týká výživových doporučení pro děti předškolního a školního věku od 3 do 14 let. Dále se práce zabývá potravinami doporučenými pro výživu dětí, vitaminy a minerály důležitými pro děti a výskytem těchto látek v potravinách. V bakalářské práci …moreAbstract:
The bachelor's thesis is focused on the inclusion of regional foods and organic foods in the diet of preschool and school-aged children. The theoretical part of the bachelor's thesis concerns nutritional recommendations for children of preschool and school age from 3 to 14 years. Furthermore, the work deals with foods recommended for children's nutrition, vitamins and minerals important for children …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 19. 5. 2023
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
URBANCZYKOVÁ, Ivana. \textit{Zařazení regionálních potravina a biopotravin do stravování dětí předškolního a školního věku}. Online. Bachelor's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Technology. 2023. Available from: https://theses.cz/id/onlbzg/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
Urbanczyková, Ivana. Zařazení regionálních potravina a biopotravin do stravování dětí předškolního a školního věku. Zlín, 2023. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Food Technology and Assessment / Food Technology
Theses on a related topic
-
Aktivizační výukové metody ve Výchově ke zdraví v tematickém okruhu Výživa s akcentem na stravovací režim a výživová doporučení
Kateřina NOVOSADOVÁ -
Výživová doporučení pro děti předškolního věku, stravující se část dne v předškolním zařízení
Viktorie Vinklerová -
Specifika značky Biopotravina z pohledu spotřebitele
Karolína Kočovská -
Postoje spotřebitelů k biopotravinám
Anna Simeonovová -
Nabídka biopotravin vybrané obchodní organizace
Lucie Mikulová -
Bariéry nabídky a poptávky na trhu biopotravin
Rita Tlamichová -
Biopotraviny v cukrářství
Veronika Šlapáková -
Sú biopotraviny zdravšie?
Lada Brenkusová