Vliv vlastností směsi pro zámel na kvalitu mlýnských výrobků – Radka Raudenská
Radka Raudenská
Diplomová práce
Vliv vlastností směsi pro zámel na kvalitu mlýnských výrobků
Influence of grain for milling on the quality of mill products
Anotace:
Diplomová práce se zabývá hodnocením vlivu vlastností směsi pro zámel na kvalitu mlýnských výrobků. Práce je rozdělena na teoretickou část, zabývající se chemickým složením pšenice. Jsou zde uvedeny vlivy na jakost pšenice a vlastnosti mouky. Dále jsou popsané některé metody stanovení kvality. Praktická část popisuje metody hodnocení kvalitativních parametrů pšenice, a to od příjmu zrn pšenice po sestavení …víceAbstract:
The thesis is concerned with evaluation influence attributes of mixture for milling quality of flour milling products. This thesis is divided on theoretical part, those is concerned on chemical composition of wheat. There are introduced influences for wheat quality and attributes of wheat flour. There are also described some methods of quality determination. Practical part describe methods of evaluation …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 4. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Oldřich Faměra, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
RAUDENSKÁ, Radka. \textit{Vliv vlastností směsi pro zámel na kvalitu mlýnských výrobků}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/onmm3q/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůMagisterský studijní program / obor:
Rozvoj venkova a zemědělství / Rozvoj venkovského prostoru
Práce na příbuzné téma
-
Kvalita pšeničné mouky českých a zahraničních výrobců
Veronika Zigmundová -
Vztah mezi viskozitou suspenze pšeničné mouky a pekárenskou kvalitou mouky.
Věra CHALUPOVÁ -
Vliv různých konopných produktů na reologické vlastnosti a těstárenskou kvalitu pšeničné mouky
Karolina Jiříčková -
Technologická kvalita a možnosti pekárenského využití pšenice s purpurovým zbarvením zrna
Romana Šebestíková -
Vliv zastoupení bílkovinných frakcí na technologickou kvalitu pšeničné mouky
Adéla ČOŽÍKOVÁ -
Baking Quality of Composite Flours
Zhansaya Bolatova -
Využitelnost SE-HPLC k hodnocení pekárenské kvality pšeničné mouky
Alena HEJDOVÁ -
Návrh konstrukce laboratorního kulového mlýnu, k mletí krystalických látek v prostředí suchém.
Jiří Kocourek
Název
Vložil
Vloženo
Práva