Rastlinná strava ako trend v stravovaní – Bc. Mariana Rožňaiová
Bc. Mariana Rožňaiová
Diplomová práce
Rastlinná strava ako trend v stravovaní
Plant-Based Diet as a Trend in the Nutrition
Abstract:
The diploma theses deals with the growing trend of plant-based diet. The main goal of the dissertation is to assess the impact of plant-based diet in terms of the growing trend on the market. The theoretical part deals about gastronomy, gastronomic trends, current situation in gastronomy and about the development of the trend of plant-based diet. Assessing the impact of the trend on the market required …víceAbstract:
Diplomová práca pojednáva o rastúcom trende rastlinného stravovania. Hlavným cieľom práce je posúdiť dopad trendu rastlinného stravovania z hľadiska rastúceho trendu na trh. Teoretická časť pojednáva o vývoji gastronómie, gastronomických trendoch, súčasnej situácii v gastronómii a o vývoji trendu rastlinného stravovania. Posúdenie dopadu trendu na trh vyžadovalo výskum založený na dvoch metódach zberu …více
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 12. 2020
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/y3d5a/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 27. 1. 2021
- Vedoucí: Ing. Petr Studnička, PhD.
- Oponent: Ing. Zbyněk Vinš
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ROŽŇAIOVÁ, Mariana. \textit{Rastlinná strava ako trend v stravovaní}. Online. Diplomová práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/ony46h/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství
Práce na příbuzné téma
-
Vybrané mikroprvky v rastlinných náhradách mäsa
Mária Dávidová -
Alternatívna gastronómia
Claudia Žitňáková -
Buduci vyvoj uceloveho stravovania
Marcel Bolcarovič -
Trendy v poskytovaní gastronomických služieb v kúpeloch
Turanová Turanová -
Vstup firmy na zahraniční trh. Případová studie expanze e-shopu na německý trh
Filip Švabovský -
Pracovní trh České republiky v kontextu zahraniční pracovní síly (Pracovní trh zahraničních osob v ČR)
Luboš Zíka -
Metody vstupu na zahraniční trh se zaměřením na švédský trh
Nikola Chalupská -
Kritická analýza vstupu společnosti na německý trh a porovnání s analýzou expanze společnosti na polský trh
Roman Novák