Gastronomický cestovní ruch - Potenciál pivního cestovního ruchu v Královéhradeckém kraji – Lukáš Kulhánek
Lukáš Kulhánek
Bakalářská práce
Gastronomický cestovní ruch - Potenciál pivního cestovního ruchu v Královéhradeckém kraji
Gastronomic tourism - Potential of beer tourism in Hradec Králové region
Anotace:
Bakalářská práce pojednává o specifické formě cestovního ruchu v dané oblasti. Konkrétně zkoumá potenciál pivního cestovního ruchu v Královehradeckém kraji. Práce je tedy zaměřena na analýzu produktů pivního cestovního ruchu v kraji a zjišťuje jejich celkový potenciál pro místní cestovní ruch. V teoretické části budou krátce popsány nové trendy v cestovním ruchu, mezi které patří gastronomický cestovní …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 4. 2021
Identifikátor:
http://evskp.uhk.cz/eB12720
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 26. 5. 2021
- Vedoucí: Ing. Veronika Židová, Ph.D., DiS.
- Oponent: Mgr. Petr Hruša, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KULHÁNEK, Lukáš. \textit{Gastronomický cestovní ruch - Potenciál pivního cestovního ruchu v Královéhradeckém kraji}. Online. Bakalářská práce. Hradec Králové: Univerzita Hradec Králové, Fakulta informatiky a managementu. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/ordekk/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 4. 6. 2021 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Hradec KrálovéUniverzita Hradec Králové
Fakulta informatiky a managementuBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Management cestovního ruchu
Práce na příbuzné téma
-
Návrh udržitelného produktu pivního turismu v oblasti Beskydy-Valašsko
Gabriela Smetanová -
Pivní turismus jako produkt cestovního ruchu
Jana KULINOVÁ -
Pivní turismus jako produkt cestovního ruchu
Jana KULINOVÁ -
Pivovarnictví jako produkt cestovního ruchu ve Zlínském kraji
Tomáš LHOTSKÝ -
Pivovarnický průmysl a pivní cestovní ruch v České republice
Libuše Jonášová -
Netradiční formy cestovního ruchu s důrazem na dobrovolnický cestovní ruch
Jakub Trembač -
Atraktivita destinací cestovního ruchu v Evropské unii ve vazbě na rozvoj kulinářského cestovního ruchu
Iryna Chernenko -
Vliv národní centrály cestovního ruchu (NTO) na konkurenceschopnost České republiky jako destinace cestovního ruchu
Petra Tomšovicová
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Složky
Soubory
Kohout, J.
5. 6. 2021
Kohout, J.
5. 6. 2021