Guzel Yusupova

Diplomová práce

Podnikatelský plán restaurace

The restaurant business plan
Anotace:
Cílem mé diplomové práce je vytvoření podnikatelského plánu menší restaurace, která je zaměřena na zdravou a jednoduchou kuchyni z čerstvých sezonních a lokálních surovin a zhodnocení reálnosti záměru prostřednictvím finanční analýzy. V teoretické části své práce jsem popsala postup, kterého se obecně drží v praxi při sestavování podnikatelských plánů, popsala jsem zde také legislativu a postupy získání …více
Abstract:
The aim of this Master's thesis is to create a business plan for rather a small restaurant that focuses on healthy, simple recipes using only fresh seasonal and local ingredients. Part of this business plan is also to evaluate the feasibility of the project through financial analysis. In theoretical part of this work I described steps which are taken and the rules that are generally kept through the …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 31. 10. 2012

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 29. 5. 2013
  • Vedoucí: Ivana Svobodová
  • Oponent: Jana Müllerová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/35667

Vysoká škola ekonomická v Praze

Magisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management