JANHUBA, Filip. \textit{Antimikrobiální peptidy a možnosti jejich aplikace do potravin}. Online. Bakalářská práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2012. Dostupné z: https://theses.cz/id/oulct4/.
JANHUBA, Filip. <i>Antimikrobiální peptidy a možnosti jejich aplikace do potravin</i>. Online. Bakalářská práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2012. Dostupné z: https://theses.cz/id/oulct4/.
JANHUBA, Filip. Antimikrobiální peptidy a možnosti jejich aplikace do potravin. Online. Bakalářská práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2012. Dostupné z: https://theses.cz/id/oulct4/.
@misc{Janhuba2012thesis,
AUTHOR = "Janhuba, Filip",
TITLE = "Antimikrobiální peptidy a možnosti jejich aplikace do potravin [online]",
YEAR = "2012 [cit. 2024-10-14]",
TYPE = "Bakalářská práce",
SCHOOL = "Vysoké učení technické v BrněBrno",
NOTE = "SUPERVISOR: ",
URL = "https://theses.cz/id/oulct4/",
}
@misc{Janhuba2012thesis,
AUTHOR = {Janhuba, Filip},
TITLE = {Antimikrobiální peptidy a možnosti jejich aplikace do potravin},
YEAR = {2012},
TYPE = {Bakalářská práce},
INSTITUTION = {Vysoké učení technické v Brně},
LOCATION = {Brno},
SUPERVISOR = {},
URL = {https://theses.cz/id/oulct4/},
URL_DATE = {2024-10-14},
}
{{Citace kvalifikační práce
| příjmení = Janhuba
| jméno = Filip
| instituce = Vysoké učení technické v Brně
| titul = Antimikrobiální peptidy a možnosti jejich aplikace do potravin
| url = https://theses.cz/id/oulct4/
| typ práce = Bakalářská práce
| vedoucí =
| rok = 2012
| počet stran =
| strany =
| citace = 2024-10-14
| poznámka =
| jazyk =
}}