Změny ve struktuře bílkovin prostřednictvím glykačních reakcí jako kritérium stárnutí tkání a pletiv – Ing. Adéla Koldová
Ing. Adéla Koldová
Bachelor's thesis
Změny ve struktuře bílkovin prostřednictvím glykačních reakcí jako kritérium stárnutí tkání a pletiv
Changes of proteins' structure via glycation as a criterion of tissues' ageing
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2015
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
KOLDOVÁ, Adéla. \textit{Změny ve struktuře bílkovin prostřednictvím glykačních reakcí jako kritérium stárnutí tkání a pletiv}. Online. Bachelor's thesis. Praha: University of Chemistry and Technology Prague, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2015. Available from: https://theses.cz/id/ouxw3j/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
University of Chemistry and Technology
Faculty of Food and Biochemical TechnologyBachelor programme:
Forenzní analýza
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.