Stravovací služby v nákupních centrech – Bc. Johana Blažková
Bc. Johana Blažková
Diplomová práce
Stravovací služby v nákupních centrech
Catering in Shopping Centres
Anotace:
Diplomová práce na téma Stravovací služby v nákupních centrech je vypracována na základě vlastního průzkumu metodou dotazování návštěvníků dvou vybraných nákupních center. Hlavním cílem diplomové práce je na základě vlastního provedeného průzkumu metodou dotazování a výsledků, které z něj vyplynuly, navrhnout provozovatelům stravovacích zařízení, které jsou součástí nákupních center, konkrétní doporučení …víceAbstract:
Master´s Dissertation on topic Catering in shopping centres is based on own performed research by method of customers surveys in two in advance chosen shopping centres. The main target of the Master´s Dissertation was proposal for owners of catering facilities as a part of shopping centres based on own performed research and results and recommendation for improving of quality of their services.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2018
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/naxcj/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 13. 6. 2018
- Vedoucí: prof. Ing. Jiří Jindra, CSc.
- Oponent: Ing. Blanka Zimáková
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BLAŽKOVÁ, Johana. \textit{Stravovací služby v nákupních centrech}. Online. Diplomová práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/ov7qo3/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Práce na příbuzné téma
-
Stravovací střediska ve velkém nákupním centru
Iva Burget -
Nástroje podpory cestování dětí a mládeže a požadavky tohoto segmentu na ubytovací a stravovací zařízení
Jana Maršálková -
Návrh a implementace informačního systému pro stravovací zařízení
Jakub Adamus -
Dopad Covid-19 na ubytovací a stravovací zařízení v ČR
Daniel Čadek -
Stravovací zařízení v Ostravě
Juraj Vajdiar -
Vytvoření objednávacího systému pro restaurace a stravovací zařízení
Daniel Kyzlink -
Specifika legislativní úpravy zákazu kouření v provozovnách stravovacích služeb
Simona Bajusz -
Návrh pro racionalizaci procesu zásobování stravovacích zařízení Policie České republiky
Jan Dvořák