Bc. Kateřina Nedbalová

Master's thesis

Vliv homogenizačního tlaku na funkční vlastnosti tavených sýrových omáček

The impact of homogenization pressure on functional properties of processed cheese sauces
Anotácia:
Diplomová práce se zabývala vlivem různých homogenizačních tlaků na funkční vlastnosti tavených sýrových omáček. Teoretická část se zabývala charakteristikou tavených sýrových omáček, principem vysokotlaké homogenizace a možnosti jejího vlivu na funkční vlastnosti těchto omáček. V praktické části byly vyrobeny modelové vzorky tavených sýrových omáček, na které byl aplikován homogenizační tlak a závěrem …viac
Abstract:
The thesis focused on the effect of different homogenization pressures on the functional properties of processed cheese sauces. The theoretical part deals with the characteristics of processed cheese sauces, the principle of high-pressure homogenization and the possibility of its influence on the functional properties of these sauces. In the practical part, model samples of processed cheese sauces …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 5. 2023

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Nedbalová, Kateřina. Vliv homogenizačního tlaku na funkční vlastnosti tavených sýrových omáček. Zlín, 2023. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe