Současnost a budoucnost restauračních pivovarů – Klára Voborníková
Klára Voborníková
Bakalářská práce
Současnost a budoucnost restauračních pivovarů
Present and Future of Restaurant Breweries
Anotace:
Česká republika je známá svým pivovarnictvím, je tedy přirozené věnovat se tomuto tématu. Tato bakalářská práce se zabývá současností a budoucností restauračních pivovarů. Cílem mé práce je objasnit základní pojmy související s pivem a dále minulost, současnost a budoucnost restauračních pivovarů. Dále jsem chtěla zjistit, jestli lidé navštěvují tyto restaurační pivovary a zkoušejí nové druhy piv, …víceAbstract:
The Czech republic is well known for its brewing, so it´s very nice to spend some time on this topic. This work contains some information about present and future breweries restaurants. The goale of my work is to expain some basic concepts of a beer. Another goal is to clarify the past and present of restaurant breweries. I also wanted to figure out if people like to visit these restaurant breweries …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2014
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/12187/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 26. 8. 2014
- Vedoucí: Ing. Dana Johnová
- Oponent: Ing. Vladimír Filip
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VOBORNÍKOVÁ, Klára. \textit{Současnost a budoucnost restauračních pivovarů}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2014. Dostupné z: https://theses.cz/id/owwodc/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Porovnání energetické náročnosti procesu hlavního kvašení mladiny při použití kvasnic spodního a svrchního kvašení
Filip Zavadil -
Marketingová komunikace minipivovaru AXIOM BREWERY
Zuzana Horáková -
Marketingová strategie společnosti Fat Cat Pub & Brewery
Adéla Havelková -
International expansion of a small brewery
Sergei Vilkov -
Marketingový komunikační mix vybraného pivovaru.
Martina Lachmanová -
Real-Time Data Integration in CRM: An analysis of its impact on Global Business Performance and Competitive Environment in the Brewery Industry
Ebitimi Anthony Akene -
Economic Analysis of Chosen Brewery
Ilya Pavlov -
Evaluation of the Profitability and Liquidity of the TSINGTAO Brewery Company Limited
Yin Xu