Bc. Silvia Mihaldová

Diplomová práce

Návrh systému a organizácie stravovacích služieb na Vysokej škole hotelovej v Prahe

The Design of Food Service System and Organization at the Institute of Hospitality Management in Prague
Abstract:
Based on the evaluation and analysis of the Institute of Hospitality Management´s catering facilities, the aim of this Thesis is to propose potential organization and catering system changes that would improve the quality of the services provided in compliance with the applicable legislation. The theoretical part of this Thesis defines school catering together with applicable regulations and legislation …více
Abstract:
Cieľom práce je na základe preskúmania a analýzy stravovacích úsekov na Vysokej škole hotelovej navrhnúť možnosť zmeny organizácie a systému stravovania s cieľom zvýšiť kvalitu poskytovaných služieb v kontexte platnej legislatívy. Teoretická časť práce definuje školské stravovanie s platnými predpismi a legislatívami. Empirický zber údajov v analytickej časti z vybraných stravovacích úsekov poukazuje …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 5. 2017

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 14. 6. 2017
  • Vedoucí: Ing. Petr Studnička, PhD.
  • Oponent: Ing. Zbyněk Vinš

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství

Práce na příbuzné téma