Komparace kvality produktů a služeb společnosti Adélka a.s. – Bc. Jan Barták
Bc. Jan Barták
Diplomová práce
Komparace kvality produktů a služeb společnosti Adélka a.s.
Comparison of quality products and quality of services Adélka Inc. company.
Anotace:
Diplomová práce zpracovávala témata komparace kvality produktů a služeb. Cílem diplomové práce bylo identifikovat tržní pozici firmy Adélka chápanou prostřednictvím kvality produktů a služeb. V rámci diplomové práce byly stanoveny 2 metody na komparaci kvality produktů a služeb. První prováděnou metodou na získaní kvality produktů bylo senzorické hodnocení, které provádělo 30 netrénovaných panelistů …víceAbstract:
The Master´s Dissertation dealt with the topics of comparing the quality of products and services. The aim of the Master´s Dissertation was to identify the market position of the company Adélka understood through the quality of products and services. Within the Master´s Dissertation, 2 methods were determined to compare the quality of products and services. The first method performed to obtain product …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 12. 2020
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/u1yw5/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 27. 1. 2021
- Vedoucí: doc. Ing. Dagmar Jakubíková, Ph.D.
- Oponent: Ing. Jiří Zelený
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BARTÁK, Jan. \textit{Komparace kvality produktů a služeb společnosti Adélka a.s.}. Online. Diplomová práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/oygiv3/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketingový management v cestovním ruchu a hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Kvalita stravování v menze Academic restaurant Univerzitního kampusu Brno Bohunice
Petra Janovská -
Produkce a kvalita výběrové kávy z Kolumbie
David Snášel -
Vypracování modelu hodnocení senzorické kvality medu
Alena Cizner -
Kvalita čaje
Aneta Straková -
Hodnocení senzorické kvality výrobků sloužících jako náhrada stravy
Tereza Soukupová -
Využití metody Mystery Shopping ve vybrané společnosti
Michael Sýkora -
On-line nakupování potravin na českém trhu potravin
Michal Barták -
Online nakupování potravin na vybraných českých e-shopech
Vasilisa Popova