Jan Kapla

Bachelor's thesis

Aromatické látky v červených vínech

Aromatic compounds in red wines
Abstract:
Tato bakalářská práce je zaměřena na aromatické látky v červených vínech. Literární část obsahuje tři hlavní kapitoly, kdy první pojednává o technologii výroby červených vín a popisuje vybrané kroky, na ní navazuje kapitola obecně rozdělující buket vína a jednotlivé skupiny aromatických látek vyskytujících se v červených vínech. Poslední část literárního přehledu představuje analytické metody používané …more
Abstract:
This bachelor thesis focuses on the aromatic compounds in red wines. The literature review consists of three major chapters. The first one deals with red wine technology and describes the selected steps. The following chapter generally classifies the wine bouquet and categorizes the different groups of aromatic compounds occurring in red wine. The last part of the literature review presents the analytical …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 26. 5. 2023

Thesis defence

  • Date of defence: 20. 6. 2023
  • Supervisor: Ing. Miroslav Horák, Ph.D.
  • Reader: Michal Kumšta, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty