Jan Kapla

Bachelor's thesis

Aromatické látky v červených vínech

Aromatic compounds in red wines
Anotácia:
Tato bakalářská práce je zaměřena na aromatické látky v červených vínech. Literární část obsahuje tři hlavní kapitoly, kdy první pojednává o technologii výroby červených vín a popisuje vybrané kroky, na ní navazuje kapitola obecně rozdělující buket vína a jednotlivé skupiny aromatických látek vyskytujících se v červených vínech. Poslední část literárního přehledu představuje analytické metody používané …viac
Abstract:
This bachelor thesis focuses on the aromatic compounds in red wines. The literature review consists of three major chapters. The first one deals with red wine technology and describes the selected steps. The following chapter generally classifies the wine bouquet and categorizes the different groups of aromatic compounds occurring in red wine. The last part of the literature review presents the analytical …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 5. 2023

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 20. 6. 2023
  • Vedúci: Ing. Miroslav Horák, Ph.D.
  • Oponent: Michal Kumšta, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta