Adam Malý

Bakalářská práce

Simulace restauračního zařízení

Simulation of restaurant facility
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá navržením a nasimulováním úprav provozu reálného restauračního zařízení a následnou analýzou jejich výsledků. Hlavním cílem bylo analyzovat a navrhnout úpravy, které by vedly ke zkrácení čekacích dob zákazníků, lepšímu využití zaměstnanců a zvýšení celkové efektivity a ziskovosti provozu. K tomuto účelu byl vytvořen simulační model restaurace v softwaru SIMUL8, využívající …více
Abstract:
The bachelor thesis deals with the simulation of proposed changes to the operation of a real restaurant and the subsequent analysis of their results. The main objective was to analyze and propose modifications that would lead to shorter queue times for customers, better utilization of employees and increase the overall efficiency a profitability of the operation. For this purpose, a simulation model …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 4. 2024

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 19. 6. 2024
  • Vedoucí: Martin Dlouhý
  • Oponent: Šárka Čížková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
https://vskp.vse.cz/eid/92089

Vysoká škola ekonomická v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Matematické metody v ekonomii / Ekonometrie a operační výzkum