NUTRIČNÍ HODNOTA PEPŘE ČERNÉHO A BÍLÉHO – Bc. Patrik Toman
Bc. Patrik Toman
Diplomová práce
NUTRIČNÍ HODNOTA PEPŘE ČERNÉHO A BÍLÉHO
Nutritional Value of Black Pepper and White Pepper
Anotace:
Diplomová práce je zaměřena na nutriční hodnotu pepře černého a bílého. První část je věnována definicím a požadavkům pepře černého a bílého dle potravinářské legislativy a historií pepře. Druhá část se zabývá nutriční hodnotou a chemickým složením pepře, zejména dle obsahu alkaloidů, éterických olejů a fenolických látek. Třetí část popisuje botanický popis, pěstování, sklizeň, technologické zpracování …víceAbstract:
Thesis is bent to nutritive appreciate pepper black and white. Forepart is devoted definitions and needs pepper black and white according to food legislature and story pepper. Second part of the deal with nutritive dember effect and chemical constitution pepper, especially according to content alkaloids, essential oil and phenolic materials. Third part describes botanical description, prosecution, …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 4. 2016
Zveřejnit od: 11. 4. 2016
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Toman, Patrik. NUTRIČNÍ HODNOTA PEPŘE ČERNÉHO A BÍLÉHO. Zlín, 2016. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 11.4.2016
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 11. 4. 2016 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.