Bc. Patrik Toman

Diplomová práce

NUTRIČNÍ HODNOTA PEPŘE ČERNÉHO A BÍLÉHO

Nutritional Value of Black Pepper and White Pepper
Anotace:
Diplomová práce je zaměřena na nutriční hodnotu pepře černého a bílého. První část je věnována definicím a požadavkům pepře černého a bílého dle potravinářské legislativy a historií pepře. Druhá část se zabývá nutriční hodnotou a chemickým složením pepře, zejména dle obsahu alkaloidů, éterických olejů a fenolických látek. Třetí část popisuje botanický popis, pěstování, sklizeň, technologické zpracování …více
Abstract:
Thesis is bent to nutritive appreciate pepper black and white. Forepart is devoted definitions and needs pepper black and white according to food legislature and story pepper. Second part of the deal with nutritive dember effect and chemical constitution pepper, especially according to content alkaloids, essential oil and phenolic materials. Third part describes botanical description, prosecution, …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 4. 2016
Zveřejnit od: 11. 4. 2016

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Toman, Patrik. NUTRIČNÍ HODNOTA PEPŘE ČERNÉHO A BÍLÉHO. Zlín, 2016. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 11.4.2016

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 11. 4. 2016 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Magisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.