Veronika Dušková

Bachelor's thesis

Provozní analýza gastronomického zařízení v Řecku

Operational analysis of catering establishment in Greece
Abstract:
Cílem bakalářské práce je analýza vybraného gastronomického zařízení v Řecku, spojená s charakteristikou jeho provozu, analýzou jídelního lístku a porovnáním s konkurencí, s jejichž pomocí lze nalézt silné a slabé stránky podniku. Práce je rozdělena do pěti kapitol. První část se zabývá obecným vymezením pojmů z oboru stravovacích služeb. Druhá kapitola je zaměřena na charakteristiku Řecké republiky …more
Abstract:
The aim of this bachelor thesis is to compose an operational analysis of a catering establishment in Greece including characteristics of the business, comparism to its competitors and menu analysis. The thesis is divided into five parts. The first part consists of general definitions of terms in catering industry. The second part focuses on providing with information about Greece, greek and cretan …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 7. 10. 2013

Thesis defence

  • Date of defence: 11. 6. 2014
  • Supervisor: Lena Mlejnková
  • Reader: Jarmila Netková

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/41170

Vysoká škola ekonomická v Praze

Bachelor programme / field:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj