Petra Prošková

Diplomová práce

Potravinová soběstačnost České republiky v rámci Evropské unie

Food self-sufficiency of the Czech Republic within the European Union
Anotace:
Tato diplomová práce analyzuje potravinovou soběstačnost České republiky v rámci Evropské unie s důrazem na vliv pandemie COVID-19 a války na Ukrajině. Práce identifikuje úrovně potravinové soběstačnosti a zkoumá, jakým způsobem tyto události ovlivnily stabilitu potravinového zabezpečení v zemi. Zaměřuje se rovněž na podpůrné programy, které mají vliv na potravinovou soběstačnost. S využitím hloubkových …více
Abstract:
This thesis analyses the food self-sufficiency of the Czech Republic within the European Union with emphasis on the impact of the COVID-19 pandemic and the war in Ukraine. The thesis identifies levels of food self-sufficiency and examines how these events have affected the stability of food security in the country. It also focuses on the support programs that affect food self-sufficiency. Using in …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 7. 12. 2023

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 8. 1. 2024
  • Vedoucí: Cristina Procházková Ilinitchi
  • Oponent: Jakub Jedlinský

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
https://vskp.vse.cz/eid/91539