Řízení a zefektivnění procesu energetických úspor potravinářského podniku – Ing. Klára Novotná
Ing. Klára Novotná
Bakalářská práce
Řízení a zefektivnění procesu energetických úspor potravinářského podniku
The Management and Improvement of the Energy Saving Process in the Food Industry
Anotace:
Cílem bakalářské práce je zpráva pro vedení společnosti o možnosti zavedení systému energetického managementu podle ISO 50001 a jeho propojení s ostatními řídícími systémy managementu ve společnosti. Zpráva musí obsahovat návrhy jak z pohledu strategických aktivit, tak i aktivit operativních, energetického managementu. Pokud jde o aktivity společnosti, tak zpráva musí obsahovat i analýzu současného …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 4. 2024
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Vysoká škola polytechnická Jihlava
Bakalářský studijní program / obor:
Finance a řízení / Finance a řízení
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.