Lubomír ŠTĚPÁNEK

Diplomová práce

Vliv doby a teploty skladování na jakost sterilizovaných tavených sýrů

The Effect of Temperature and Time of Storage on Quality of Sterilizing Processed Cheese
Anotace:
Práce byla zaměřena na vyhodnocení vlivu doby a teploty skladování sterilovaných tavených sýrů. Výrobky použité k analýzám v této práci byly vyrobeny v 5 pokusných řadách a to I. řada ve společnosti MILCOM servis, a.s., II. a III. řada v Želetavské sýrárně, a.s., IV a V řada ve společnosti MADETA a.s. Podrobněji jsou v této práci vyhodnocovány průběžné výsledky analýz vždy po 6 měsících skladování …více
Abstract:
The aim of this work is focused on examing the lenght and temperature within the storage process of sterilized processed cheese. Products used to analysis in this work were made in 5 experimental rows. Row I. was made in company MILCOM servis, a.s., row II. and III. in Zeletavske syrarny a. s, row IV and V in company MADETA a.s. The continuous results in this work are evaluated in detail every six …více
 

Klíčová slova

tavený sýr sterilace amoniak
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 31. 5. 2005
Zveřejnit od: 31. 5. 2005
Identifikátor: 948

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 20. 6. 2005

Citační záznam

Jak správně citovat práci

ŠTĚPÁNEK, Lubomír. Vliv doby a teploty skladování na jakost sterilizovaných tavených sýrů. Zlín, 2005. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 31. 05. 2005

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 31. 5. 2005 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.