Vliv doby a teploty skladování na jakost sterilizovaných tavených sýrů – Lubomír ŠTĚPÁNEK
Lubomír ŠTĚPÁNEK
Diplomová práce
Vliv doby a teploty skladování na jakost sterilizovaných tavených sýrů
The Effect of Temperature and Time of Storage on Quality of Sterilizing Processed Cheese
Anotace:
Práce byla zaměřena na vyhodnocení vlivu doby a teploty skladování sterilovaných tavených sýrů. Výrobky použité k analýzám v této práci byly vyrobeny v 5 pokusných řadách a to I. řada ve společnosti MILCOM servis, a.s., II. a III. řada v Želetavské sýrárně, a.s., IV a V řada ve společnosti MADETA a.s. Podrobněji jsou v této práci vyhodnocovány průběžné výsledky analýz vždy po 6 měsících skladování …víceAbstract:
The aim of this work is focused on examing the lenght and temperature within the storage process of sterilized processed cheese. Products used to analysis in this work were made in 5 experimental rows. Row I. was made in company MILCOM servis, a.s., row II. and III. in Zeletavske syrarny a. s, row IV and V in company MADETA a.s. The continuous results in this work are evaluated in detail every six …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 31. 5. 2005
Zveřejnit od: 31. 5. 2005
Identifikátor:
948
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 20. 6. 2005
Citační záznam
Jak správně citovat práci
ŠTĚPÁNEK, Lubomír. Vliv doby a teploty skladování na jakost sterilizovaných tavených sýrů. Zlín, 2005. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 31. 05. 2005
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 31. 5. 2005 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáMagisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Ekonomika a hygiena výživy
Práce na příbuzné téma
-
Vliv přídavku hydrokoloidů na vybrané parametry ochucených sterilovaných tavených sýrů
Veronika Holšteinová -
Optimalizace výroby sterilovaných tavených sýrů s přídavkem sacharidů
Anna Sklenaříková -
Vliv sterilizace na obsah heterocyklických aromatických aminů v taveném sýru
Kateřina Grycová -
Vliv sterilačního záhřevu na jakost tavených sýrů a tavených sýrových omáček
Marie Škubníková -
Možnosti maskování vařivé příchutě ve sterilovaných tavených sýrech
Radoslav Šenk -
Vliv skladování na jakost sterilovaných tavených sýrů s příchutí
Anna Sklenaříková -
Změny jakosti tavených sýrů v důsledku sterilačního záhřevu
Alena Kratochvílová -
Může být vzdušný amoniak významným zdrojem dusíku pro mechy?
Jiří Jan BORÁK