Udržateľnosť vo verejnom stravovaní so zameraním na používané príbory – Monika Krištofčáková
Monika Krištofčáková
Diplomová práce
Udržateľnosť vo verejnom stravovaní so zameraním na používané príbory
Udržateľnost vo verejnom stravovaní so zameraním na používané príbory
Anotace:
Cílem této práce je zhodnocení udržitelnosti z pohledu příborů používaných v gastronomických zařízeních. Práce je rozdělena na dvě hlavní části a sice teoretickou a praktickou. V teoretické části autorka vysvětluje pozadí problematiky od vysvětlení konceptu udržitelnosti a její potřeby, směrnice EU zakazující jednorázové plastové příbory, přes charakteristiku jednotlivých jednorázových příborů, až …víceAbstract:
The aim of this thesis is to evaluate the sustainability in terms of cutlery used in gastronomic facilities. The work is divided into two main parts: theoretical and practical. In the theoretical part, the author sets the background of the issue by explaining the concept of sustainability, the EU´s ban of disposable plastic cutlery, the characteristics of individual disposable cutlery, and current …víceAbstract:
Cieľom tejto práce je zhodnotenie udržateľnosti z pohľadu príborov používaných v gastronomických zariadeniach. Práca je rozdelená na dve hlavné časti a síce teoretickú a praktickú. V teoretickej časti autorka vysvetľuje pozadie problematiky od vysvetlenia konceptu udržateľnosti a jej potreby, smernice EÚ zakazujúcej jednorazové plastové príbory, cez charakteristiku jednotlivých jednorazových príborov …více
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 12. 2021
Identifikátor:
https://vskp.vse.cz/eid/85078
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 20. 1. 2022
- Vedoucí: Blanka Bejdáková
- Oponent: Jiří Vaníček
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttps://vskp.vse.cz/eid/85078
Vysoká škola ekonomická v Praze
Magisterský studijní program:
Cestovní ruch
Práce na příbuzné téma
-
Udržateľnosť v hotelierstve a gastronómii
Bašovská Bašovská -
Udržateľná gastronómia
Martina Skorušová -
Propojení módního průmyslu a gastroprůmyslu
Viviána Babicová