Udržateľnosť vo verejnom stravovaní so zameraním na používané príbory – Monika Krištofčáková
Monika Krištofčáková
Master's thesis
Udržateľnosť vo verejnom stravovaní so zameraním na používané príbory
Udržateľnost vo verejnom stravovaní so zameraním na používané príbory
Abstract:
Cílem této práce je zhodnocení udržitelnosti z pohledu příborů používaných v gastronomických zařízeních. Práce je rozdělena na dvě hlavní části a sice teoretickou a praktickou. V teoretické části autorka vysvětluje pozadí problematiky od vysvětlení konceptu udržitelnosti a její potřeby, směrnice EU zakazující jednorázové plastové příbory, přes charakteristiku jednotlivých jednorázových příborů, až …moreAbstract:
The aim of this thesis is to evaluate the sustainability in terms of cutlery used in gastronomic facilities. The work is divided into two main parts: theoretical and practical. In the theoretical part, the author sets the background of the issue by explaining the concept of sustainability, the EU´s ban of disposable plastic cutlery, the characteristics of individual disposable cutlery, and current …moreAbstract:
Cieľom tejto práce je zhodnotenie udržateľnosti z pohľadu príborov používaných v gastronomických zariadeniach. Práca je rozdelená na dve hlavné časti a síce teoretickú a praktickú. V teoretickej časti autorka vysvetľuje pozadie problematiky od vysvetlenia konceptu udržateľnosti a jej potreby, smernice EÚ zakazujúcej jednorazové plastové príbory, cez charakteristiku jednotlivých jednorazových príborov …more
Language used: Slovak
Date on which the thesis was submitted / produced: 10. 12. 2021
Identifier:
https://vskp.vse.cz/eid/85078
Thesis defence
- Date of defence: 20. 1. 2022
- Supervisor: Blanka Bejdáková
- Reader: Jiří Vaníček
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Prazehttps://vskp.vse.cz/eid/85078
Vysoká škola ekonomická v Praze
Master programme:
Cestovní ruch
Theses on a related topic
-
Udržateľnosť v hotelierstve a gastronómii
Bašovská Bašovská -
Udržateľná gastronómia
Martina Skorušová -
Propojení módního průmyslu a gastroprůmyslu
Viviána Babicová