Bc. Aneta Frydrychová

Bachelor's thesis

Analýza rozdílů ve stravovacích zvyklostech thajské a české kuchyně

Analysis of differences in eating habbits of Thai and Czech cusine
Abstract:
Bakalářská práce analyzuje rozdíly ve stravovacích zvyklostech dvou rozdílných kuchyní a kultur obecně – české kuchyně a thajské kuchyně. Obě kuchyně jsou vysoce specifické a nabízejí velké množství kulinářských variant na běžný i sváteční den. Také kultura stolování je zajímavým tématem, který je v rámci předkládané práce rozvíjeno. Praktická část práce, za pomoci zvolené metody výzkumu, podává přehled …more
Abstract:
Bachelor thesis analyzes differences in the eating habits of two different culinary and culinary cultures at all - Czech cuisine and Thai cuisine. Both kitchens are highly specific and they offer many culinary variants during the common and during the festive day Also, dining culture is an interesting topic that is being developed in the present work. The analytical part of the thesis using the chosen …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 23. 11. 2018

Thesis defence

  • Date of defence: 14. 1. 2019
  • Supervisor: Ing. Zbyněk Vinš
  • Reader: Ing. Blanka Zimáková

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze