Bc. Aneta Frydrychová

Bakalářská práce

Analýza rozdílů ve stravovacích zvyklostech thajské a české kuchyně

Analysis of differences in eating habbits of Thai and Czech cusine
Anotace:
Bakalářská práce analyzuje rozdíly ve stravovacích zvyklostech dvou rozdílných kuchyní a kultur obecně – české kuchyně a thajské kuchyně. Obě kuchyně jsou vysoce specifické a nabízejí velké množství kulinářských variant na běžný i sváteční den. Také kultura stolování je zajímavým tématem, který je v rámci předkládané práce rozvíjeno. Praktická část práce, za pomoci zvolené metody výzkumu, podává přehled …více
Abstract:
Bachelor thesis analyzes differences in the eating habits of two different culinary and culinary cultures at all - Czech cuisine and Thai cuisine. Both kitchens are highly specific and they offer many culinary variants during the common and during the festive day Also, dining culture is an interesting topic that is being developed in the present work. The analytical part of the thesis using the chosen …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 11. 2018
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/jkr51/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 14. 1. 2019
  • Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
  • Oponent: Ing. Blanka Zimáková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze