Analýza rozdílů ve stravovacích zvyklostech thajské a české kuchyně – Bc. Aneta Frydrychová
Bc. Aneta Frydrychová
Bakalářská práce
Analýza rozdílů ve stravovacích zvyklostech thajské a české kuchyně
Analysis of differences in eating habbits of Thai and Czech cusine
Anotace:
Bakalářská práce analyzuje rozdíly ve stravovacích zvyklostech dvou rozdílných kuchyní a kultur obecně – české kuchyně a thajské kuchyně. Obě kuchyně jsou vysoce specifické a nabízejí velké množství kulinářských variant na běžný i sváteční den. Také kultura stolování je zajímavým tématem, který je v rámci předkládané práce rozvíjeno. Praktická část práce, za pomoci zvolené metody výzkumu, podává přehled …víceAbstract:
Bachelor thesis analyzes differences in the eating habits of two different culinary and culinary cultures at all - Czech cuisine and Thai cuisine. Both kitchens are highly specific and they offer many culinary variants during the common and during the festive day Also, dining culture is an interesting topic that is being developed in the present work. The analytical part of the thesis using the chosen …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 11. 2018
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/jkr51/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 14. 1. 2019
- Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
- Oponent: Ing. Blanka Zimáková
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
FRYDRYCHOVÁ, Aneta. \textit{Analýza rozdílů ve stravovacích zvyklostech thajské a české kuchyně}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/p49b0w/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Technologické postupy při opravách brýlí, anatomická úprava a edukace uživatele
Anna Rajmonová -
Odrůdy a technologické postupy výroby cidrů a perry.
Sára Malečková -
Technologické postupy výroby slovesných uměleckých pořadů Českého rozhlasu Ostrava v letech 1989 - 2003
Ondřej Lenart -
Technologické postupy a možnosti drcení vybraných druhů odpadů
Kateřina Grambličková -
Technologické postupy pro cílené nakládání s vodou v půdě.
Michal Živný -
Technologické postupy v českém videoartu od 60. do 90. let 20. století
Adéla Šulcová -
Hodnocení příjmu krmiva dojnicemi v souvislosti s technologickými postupy jeho zakládání a přihrnování.
David ROZTOČIL -
1. Teoretická část: Technologické a umělecké postupy při výrobě dabingu 2. Praktická část: Audiovizuální dílo nebo tematický soubor audiovizuálních děl, délka minimálně 10 min., zvuková skladba
David Schwarz