Hodnocení autenticity jablek s využitím strategie metabolomických ´otisků prstů´ (´fingerprintů´) – Michael Hartig
Michael Hartig
Bachelor's thesis
Hodnocení autenticity jablek s využitím strategie metabolomických ´otisků prstů´ (´fingerprintů´)
Assessment of apples authenticity based on metabolomic fingerprints
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2020
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HARTIG, Michael. \textit{Hodnocení autenticity jablek s využitím strategie metabolomických ´otisků prstů´ (´fingerprintů´)}. Online. Bakalárska práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/p66u2v/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyBachelor programme:
Food and Biochemical Technology
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.