Výroba nápojů z méně známých druhů ovoce – Bc. Šárka Hrabaňová
Bc. Šárka Hrabaňová
Diplomová práce
Výroba nápojů z méně známých druhů ovoce
Manufacturing of beverages made of less known fruit species
Anotace:
Diplomová práce na téma Výroba nápojů z méně známých druhů ovoce, byla vypracována v letech 2017 – 2018 na Ústavu posklizňové technologie zahradnických produktů na Zahradnické fakultě Mendelovy univerzity v Brně. Cílem práce bylo rozdělit dle platné legislativy nealkoholické nápoje, popsat látkové složení a technologie zpracování ovocných nápojů. Práce byla zaměřena na méně známé druhy ovoce, ze kterých …víceAbstract:
This thesis on subject Manufacturing of beverages made of less known fruit species – was prepared at the Institute of Post-Harvest Technologies of Horticulture at the Faculty of Horticulture of the Mendel University in Brno in years 2017 – 2018. The aim of this work was divided non-alcoholic beverages according to valid legislation and described composition of substances and processing technology of …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 7. 5. 2018
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Miroslav Horák, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendelova univerzita v Brně
Zahradnická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií
Práce na příbuzné téma
-
Možnosti technologického zpracování méně známých ovocných druhů
Terezie Hotárková -
Technologické parametry a konzervárenské zpracování méně známých druhů ovoce
Iveta Rosová -
Zhodnocení sortimentu školkařských výpěstků méně rozšířených ovocných druhů.
Stanislav Poppek -
Změny látkového složení jádrového ovoce v průběhu zrání
Veronika Barašová -
Význam exotického ovoce ve výživě české populace
Dita Vrkoslavová -
Organické kyseliny a hliník v ovoci a ovocných šťávách
Denisa Radová -
Vliv ošetření mikrovlnným zářením na kvalitu ořechů, máku a sušeného ovoce
Petra Škvorová -
Skládkové choroby ovoce
Jaroslava Kavická