Jan Javůrek
Bachelor's thesis
Omega-3 a 6 nenasycené mastné kyseliny
Omega-3 and 6 unsaturated fatty acids
Abstract:
Abstrakt JAVŮREK, Jan. Omega-3 a 6 nenasycené mastné kyseliny. [Bakalářská práce] Vysoká škola hotelová. Praha: 2017. Celkový počet stran 63 Vícenenasycené mastné kyseliny omega-3 a omega-6 jsou dlouhodobě středem pozornosti odborníků i široké veřejnosti. Je to pro jejich nezastupitelný fyziologický význam v lidském organismu. Tato práce se zabývá omega-3 a omega-6 nenasycenými mastnými kyselinami …moreAbstract:
Abstract JAVŮREK, Jan. Omega-3 and 6 unsaturated fatty acids. [Bachelor’s Dissertation] The Institute of Hospitality Management. Prague: 2017. Total number of pages 63 Omega-3 and omega-6 polyunsaturated fatty acids have been attracting attention of both, experts and public for a long time. It is because of their irreplaceable physiological significance for the human organism. This work deals with …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 26. 4. 2017
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/15093/vsh_b/
Thesis defence
- Date of defence: 6. 6. 2017
- Supervisor: Ing. Zbyněk Vinš
- Reader: doc. MUDr. Karel Dohnal, CSc.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)
Theses on a related topic
-
Vliv rozdílného příjmu omega 3 nenasycených mastných kyselin na lidský organizmus
Josef DRDA -
Analýza omega-3 mastných kyselin z rybích extraktů
Sára FILIPOVÁ -
Omega-3 a Omega-6 nenasycené mastné kyseliny v potravinářském průmyslu a ve farmacii
Lenka BARTLOVÁ -
Vliv antioxidantů na stabilitu a profil n-3 mastných kyselin v doplňcích stravy
Markéta Blažková -
Postoj veřejnosti k alternativním formám doplňků stravy s n-3 mastnými kyselinami
Alice Staveníková -
Omega-3 a Omega-6 nenasycené mastné kyseliny v potravinářském průmyslu a ve farmacii
Lenka BARTLOVÁ -
Vliv rozdílného příjmu omega 3 nenasycených mastných kyselin na lidský organizmus
Josef DRDA -
Trans mastné kyseliny ve výživě člověka a jejich vliv na zdraví
Alena Tokareva