Bc. Tereza Sojková
Diplomová práce
Mikrobiální kontaminace medů
Microbial contamination of honeys
Anotace:
Diplomová práce Mikrobiální kontaminace medů se v literární rešerši věnuje chemickému složení medu, jeho vlastnostem a účinky na lidské zdraví. Podstatná část se zabývá mikrobiální kontaminací medu, charakteristikou významných skupin mikroorganismů a popisem vad medu vznikajících jejich činností. Dále uvádí možné způsoby boje proti těmto nežádoucím změnám. Experimentální část je zaměřena na mikrobiologickou …víceAbstract:
The diploma thesis Microbial contamination of honeys in the literature recherche presenting chemical composition of honey, its properties and effects to human health. The major part deal with microbial contamination of honey, characterization of important groups of microorganisms and describing defects of honey produced their activities. Further it shows with possible ways of precaution against these …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Libor Kalhotka, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie
Práce na příbuzné téma
-
Degradace polycyklických aromatických uhlovodíků půdními mikroorganismy
Zuzana Dvořáková -
Produkce povrchově aktivních látek bioloužicími mikroorganismy
Matěj Masař -
Vliv nanočástic oxidu ceričitého na sladkovodní mikroorganismy
Ondřej Mach -
Patogenní mikroorganismy v mléce
Tomáš Krejča -
Patogenní mikroorganismy v potravinách
Barbora Moravcová -
Hodnocení barvy medu
Eva Černá
Název
Vložil
Vloženo
Práva