Nutričné hodnotenie a význam zveriny v gastronómii – Denis Chovanec
Denis Chovanec
Bakalářská práce
Nutričné hodnotenie a význam zveriny v gastronómii
Anotace:
V záverečnej bakalárskej práci na tému nutričné hodnotenie a význam zveriny v gastronómii, budem rozoberať špecifikovanie mäsa zveriny podľa legislatívnych požiadavkou pre mäso a mäsové výrobky, podrobné zameranie na jednotlivé časti anatómie tela a ich chemické zloženie a nutričné hodnoty mäsa. Cieľom tejto práce je zistenie a vyhodnotenie použiteľnosti jednotlivých častí tela zveriny v gastronomickom …víceAbstract:
The final bachelor work on nutritional assessment and the importance of game in gastronomy, I will discuss the specification of game meat by legislative requirements for meat and meat products, with a focus on different parts of the anatomy of the body and their chemical composition and nutritional value of meat. The aim of this paper is to identify and evaluate the applicability of the various parts …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 9. 2015
Identifikátor:
http://theses.cz/id/pa2tr2/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 9. 6. 2015
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Práce na příbuzné téma
-
Způsoby zachování čerstvosti potravin dle zásad hygienických norem gastro zařízení
Kateřina Vránová -
Způsoby zachování čerstvosti potravin dle zásad hygienických norem gastro zařízení
Michaela Kindlová -
Podíl sociální práce na řešení konfliktů, vyplývajících z rozdílných společenských a hygienických norem různých skupin obyvatel problémové lokality
Denisa TOMÁŠKOVÁ -
Význam technických a hygienických norem v mezinárodním obchodě
Andrea Nedvědová -
Key factors for the feasibility of a business plan to diversify activities in the field of processing meat and meat products from organic production
Polina Zinoveva -
Use of DART and other modern methods for the evaluation of shelf-life of meat and meat products
Themis Stylianou -
Composition of venison and game meat for its processability to meat products
Pavlína Pěstová -
Use of tea extracts in the production of meat products
Aliaksandra Kharoshka
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses pa2tr2 pa2tr2/4
29. 9. 2015