Způsoby stravování ve VS ČR a jejich vliv na stravovací návyky vězňů – Bc. Stanislav ŠVEHLA
Bc. Stanislav ŠVEHLA
Diplomová práce
Způsoby stravování ve VS ČR a jejich vliv na stravovací návyky vězňů
Ways of Catering in Prison Service of the Czech Republic and Their Infulence on Habits of Prisoners
Anotace:
Cílem diplomové práce bylo rozšířit přehled o způsobu, úrovni a koncepci stravování vězňů ve stravovacích zařízeních Vězeňské služby ČR. Práce se zabývá systémem stravování jednotlivých kategorií strávníků s ohledem na stanovené finančních náležitostí stravy a plnění stanovených nutričních hodnot, včetně doporučených dávek potravin. Práce se rovněž zabývá skladbou strávníků, stravovacími návyky vězňů …víceAbstract:
The aim of the thesis was to enlarge the summary of the method, level and concept of pris-oners? alimentation in the food facilities of the Prison Service of the Czech Republic. The thesis deals with the alimentation system of individual categories of consumers with regard to determined financial proprieties of food and the fulfillment of determined nutritional values, incl. recommended portions of …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 5. 2012
Zveřejnit od: 21. 5. 2012
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
ŠVEHLA, Stanislav. Způsoby stravování ve VS ČR a jejich vliv na stravovací návyky vězňů. Kroměříž, 2012. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 21.5.2012
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 21. 5. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Práce na příbuzné téma
-
Návrh doporučených dávek potravin pro vybranou skupinu obyvatelstva
Michaela MACHÁČOVÁ -
Statistická analýza vývojových tendencí ve spotřebě potravin s ohledem na alternativní výživové směry
Kamila Mrkusová -
Řízení stravování a bojových dávek potravin v Armádě České republiky
Kamila Eliášová -
Návrh doporučených dávek potravin pro vybrané skupiny obyvatel
Eliška PŠENČÍKOVÁ -
Optimalizace skladby potravin a pokrmů pro zabezpečení výživy civilního obyvatelstva v krizových stavech.
Eliška PŠENČÍKOVÁ -
Porce vs. výživové doporučené dávky u dětí do 18 let
Martin Krobot -
Stravovací systémy lázeňského sanatoria v Ostrožské Nové Vsi.
Jana MACHÁLKOVÁ -
Stravovací návyky zaměstnanců Vězeňské služby ČR ve Vazební věznici Praha Pankrác
Josef Knotek