Méně tradiční zelenina v gastronomii – Kristýna Kuklová
Kristýna Kuklová
Bakalářská práce
Méně tradiční zelenina v gastronomii
Anotace:
Práce se zabývá s bližším seznámením s netradiční zeleninou a pokrmy z ní. Definuje určené druhy zeleniny a její nutriční složení. Zabývá se uplatněním méně tradičních druhů zeleniny se zajímavými výživovými vlastnostmi v našem běžném jídelníčku a také navrhuje různé recepty, kde je můžeme využít.Abstract:
The work is close to getting acquainted with non-traditional vegetables and dishes from it. It defines the specified types of vegetables and their nutritional composition. It deals with the application of less traditional vegetables with interesting nutritional properties in our regular diet and also suggests various recipes where it can be used.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 4. 2021
Identifikátor:
http://theses.cz/id/paxbu9/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 8. 6. 2021
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bakalářský studijní program:
Gastronomie, hotelnictví a turismus
Práce na příbuzné téma
-
Nutriční změny v klíčených luštěninách zpracovaných sušením
Karin VIKTORINOVÁ -
Menu engeneering a jeho využití v gastronomii
Marek Liška -
Menu engineering and its use in gastronomy
Zdeněk Juráň -
Využití gastronomických trendů v restauračním menu
Jiřina Macková -
Vliv stravenek na cenu obědového menu v České republice
Ivana Ružičová -
Marketingová komunikace Gastro - Menu Express, a. s.
Filip Waschek -
Využitie nových gastronomických trendov v reštauračnom menu
Klára Lukůvková -
Menu Engineering and Its Use in Gastronomy
Barbora Ryšavá
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Složky
Soubory
Sellnerová, N.
29. 9. 2021