Kristýna Kuklová

Bakalářská práce

Méně tradiční zelenina v gastronomii

Anotace:
Práce se zabývá s bližším seznámením s netradiční zeleninou a pokrmy z ní. Definuje určené druhy zeleniny a její nutriční složení. Zabývá se uplatněním méně tradičních druhů zeleniny se zajímavými výživovými vlastnostmi v našem běžném jídelníčku a také navrhuje různé recepty, kde je můžeme využít.
Abstract:
The work is close to getting acquainted with non-traditional vegetables and dishes from it. It defines the specified types of vegetables and their nutritional composition. It deals with the application of less traditional vegetables with interesting nutritional properties in our regular diet and also suggests various recipes where it can be used.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 4. 2021
Identifikátor: http://theses.cz/id/paxbu9/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 8. 6. 2021

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu

Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

Bakalářský studijní program:
Gastronomie, hotelnictví a turismus

 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses paxbu9 paxbu9/5
14. 4. 2021
Složky
Soubory
Šustová, K.
11. 5. 2021
Kuklová, K.
14. 4. 2021
Šustová, K.
26. 5. 2021
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.