Business plan - healthy food restaurant – Gasan Gasanov
Gasan Gasanov
Bakalářská práce
Business plan - healthy food restaurant
Podnikatelský plán - zdravé jídlo restaurace
Anotace:
Cílem této bakalářské práce je vytvořit ucelený podnikatelský plán pro spuštění zdravé rychlé servisní restaurace s názvem „Řezy“ a zhodnotit její životaschopnost na ruském trhu. Podnikatelský záměr je rozdělen na teoretickou a praktickou část. Teoretická část měla vytvořit silný a pevný rámec založený na akademické literatuře, zatímco praktická část byla zaměřena na implementaci naučených principů …víceAbstract:
The aim of this bachelor thesis is to create a comprehensive business plan for launching a healthy quick service restaurant called “Slices” as well as to assess its viability on the Russian market. The business plan is divided into theoretical and practical parts. The theoretical part was to create a strong and solid framework based on academic literature, while the practical part was aimed at the …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 11. 2018
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/77418
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 4. 6. 2019
- Vedoucí: Blanka Habrmanová
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/77418
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Corporate Finance and Management
Práce na příbuzné téma
-
Brand management v průmyslu rychlého občerstvení: kulturní perspektiva brandingových strategií firem a chování spotřebitelů v České republice a Ghaně
Emmanuel Selase ASAMOAH -
Consumer Preferences and Brand Loyalty To Fast-Food Restaurant chains in Georgia
Mariami Denosashvili -
The Language of Advertising: Analysis of Advertising Slogans in Fast Food Industry
Adela Pilátová -
Preference Fast Food vs. Slow Food v gastronomii
Karolína Králová -
Influence of marketing and advertising on Food Industry
Anna Tsoy -
Faktory motivace zaměstnanců v odvětví fast-foodu
Tereza Závranská -
Indian fast food chain in Prague
Mansi Ranjitbhai Parmar -
Business Plan for Café-bar "Ave"
Khashimzhan Arziyev