Podnikatelský plán pro založení restaurace – Tereza Ryglová
Tereza Ryglová
Bakalářská práce
Podnikatelský plán pro založení restaurace
Business Plan for the Establishment of the Restaurant
Anotace:
Hlavním cílem této předkládané bakalářské práce je vypracování podnikatelského plánu pro založení restaurace. První část práce se zabývá základními informacemi o podnikání v tomto odvětví, obecnou charakteristikou podnikatelského plánu a marketingu malých firem. Další kapitola představuje konkrétní restauraci U dvou koček. Třetí část práce prezentuje konkrétní podnikatelský plán aplikovaný v podmínkách …víceAbstract:
The main goal of this Bachelor thesis is to be submitted to the elaboration of a business plan for the establishment of a restaurant. The first part of the work deals with the basic information about the business in this sector, the General characteristics of the business plan and marketing small businesses. The next chapter introduces a specific restaurant for two cats. The third part of the work …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 5. 2014
Identifikátor:
http://hdl.handle.net/10084/107353
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 8. 6. 2015
- Vedoucí: Lucja Matusiková
- Oponent: Jarmil Adamec
Citační záznam
Plný text práce
Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS) se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB - Technická univerzita OstravaVŠB - Technická univerzita Ostrava
Ekonomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Management
Práce na příbuzné téma
-
Drawing up a business plan: the case study of Kazakh national cuisine restaurant in Prague
Anel Ten -
Podnikatelský záměr založení rodinného podniku West ranč & Restaurant
Rýdlová Rýdlová -
Podmienky pri zakladaní a prevádzkovaní zero waste reštaurácie na Slovensku
Dorota Hríbiková -
Establishing a new restaurant
David Holubec -
Business plan for a new restaurant in Prague
Yury Sazanovskiy -
Analýza plnění business plánu spol. Viamont Development a stanovení nových cílů
Tomáš Novák -
Podnikatelský plán - Restaurace ve stylu francouzské crêperie
Klára Němcová -
Podnikatelský plán na založení restaurace
Josef Kolník