Reformulace čokolády moderními komplexy látek s pozitivním účinkem na lidské zdraví – Julie Trousilová
Julie Trousilová
Bakalářská práce
Reformulace čokolády moderními komplexy látek s pozitivním účinkem na lidské zdraví
Reformulation of chocolate with modern complexes of substances with a positive effect on human health
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2024
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
TROUSILOVÁ, Julie. \textit{Reformulace čokolády moderními komplexy látek s pozitivním účinkem na lidské zdraví}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/pi2d9l/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.