Změny biologicky aktivních látek při skladování a zpracování zeleniny – Kamila Mimrová
Kamila Mimrová
Bakalářská práce
Změny biologicky aktivních látek při skladování a zpracování zeleniny
Changes in biologically active compounds during storage and processing of vegetables
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2022
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
MIMROVÁ, Kamila. \textit{Změny biologicky aktivních látek při skladování a zpracování zeleniny}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/pigunw/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Forenzní analýza a analýza potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.