Ing. Olga VLČKOVÁ

Diplomová práce

Studium změn jakosti sterilovaných tavených sýrů během skladování

Study of quality change of sterilized processed cheese during storage
Anotace:
Tato diplomová práce zkoumá změny u sterilovaných tavených sýrů v průběhu 12 měsíců při třech různých skladovacích teplotách (6°C; 23°C a 40°C). Byly sledovány dvě řady sterilovaných tavených sýrů. Bylo provedeno mikrobiologické, chemické a senzorické hodnocení. Mikrobiologické analýzy zahrnovaly stanovení celkového počtu mikroorganizmů, koli-formních mikroorganizmů, kvasinek a plísní. Chemická analýza …více
Abstract:
This work studies changes of sterilized processed cheeses within twelve moths of storage at three different temperatures (6°C; 23°C and 40°C). Two groups of sterilized processed cheeses were evaluated by sensory, microbiology and chemical analysis. The microbiology analysis comprised determination of total number of microorganisms, coliformal microbes, yeasts, and moulds. The chemical analysis targeted …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 31. 5. 2007
Zveřejnit od: 31. 5. 2007
Identifikátor: 5219

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 12. 6. 2007

Citační záznam

Jak správně citovat práci

VLČKOVÁ, Olga. Studium změn jakosti sterilovaných tavených sýrů během skladování. Zlín, 2007. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 31. 05. 2007

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 31. 5. 2007 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.