Studium biologicky aktivních a přídatných látek v surovinách a potravinách – Ing. Aleš Krmela
Ing. Aleš Krmela
Disertační práce
Studium biologicky aktivních a přídatných látek v surovinách a potravinách
Study of biologically active compounds and food additives in raw materials and foodstuffs
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2020
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KRMELA, Aleš. \textit{Studium biologicky aktivních a přídatných látek v surovinách a potravinách}. Online. Disertační práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/pk3u5j/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieDoktorský studijní program:
Chemie a technologie potravin (čtyřleté)
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.